9 Ιουλίου 2008

Σημασία της Αριθμολογίας και των Λεξαρίθμων κατα τον Edgar Cayce

Κάθε λέξη, κάθε ήχος είναι μία δόνηση. Το όνομά μας, δεν είναι κάτι που μας δόθηκε τυχαία. Έστω κι αν στη βάπτισή μας, μία διαφωνία, μία ανατροπή, μας έφερε στο όνομα που έχουμε. Η δόνηση μας ακολουθεί, σαν μία ταυτότητα, είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, μας περιγράφει με τους δικούς του κώδικες. Η αριθμολογία, προσφέρει τη δυνατότητα, να αναλύσουμε τα βασικά μας χαρακτηριστικά, να τα αποκωδικοποιήσουμε, και μέσα από την γνώση που θα αποκτήσουμε να καταλάβουμε καλύτερα ποιοι είμαστε και ποια είναι η πορεία μας στη ζωή. Τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφύγουμε.
Η Βίβλος, το Ταλμούδ, το Κοράνι, ακόμη και η αιγυπτιακή βίβλος των νεκρών, έχουν υπαινιχτεί τους αριθμούς, σαν τους τρόπους που οδηγούν στην ερμηνεία από τους σοφούς κάθε εποχής.
Ο Edgar Cayce, ο επονομαζόμενος κοιμισμένος προφήτης της παραλίας της Βιρτζίνια, ήταν σε θέση να διαβάσει τα Ακασικά αρχεία . Λέγεται ότι κάθε ήχος, η σκέψη και η δόνηση από την αρχή του χρόνου καταχωρούνται σε αυτά τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης υγιούς δόνησης που κάλεσε εμπρός την εκδήλωση. Στις αναγνώσεις του έφερε έξω τις πληροφορίες για τις προηγούμενες ζωές που ήταν χρήσιμες στις παρούσες ενσαρκώσεις, που βοηθούν την υγεία και διευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων στα εποικοδομητικότερα σχέδια της βαθύτερης αποστολής της ύπαρξής τους. Ο Κέησυ επιβεβαίωσε την ισχύ της αστρολογίας. Θεωρούσε πως έδειχνε περισσότερο τα εξωτερικά στοιχεία της εκάστοτε ύπαρξης. Στην Αριθμολογία απέδιδε άμεσα τις προηγούμενες ζωές και τη θέση της ψυχής στην εξέλιξη.

Όταν ρωτήθηκε για την ισχύ και τη σημασία της αριθμολογίας, είχε πει :
Κάθε οντότητα, κάθε ψυχή είναι γνωστή σε όλη την εμπειρία μέσω των δραστηριοτήτων της - ως όνομα για να το υποδείξει. Είναι όχι μόνο μια υλική ευκολία αλλά υπονοεί... μια καθορισμένη περίοδο στην εξέλιξη της εμπειρίας της οντότητας στο υλικό πλάνο.
Σε σχέση με τα άτομα το κάθε ένα δονείται σε ορισμένους αριθμούς σύμφωνα με το όνομά τους, την ημερομηνία γέννησής τους... έπειτα όταν εμφανίζονται, γίνονται είτε δυνάμεις είτε απώλειες είτε βοήθειες είτε αλλαγή... αλλά... είναι μάλλον ως σημάδια, ή οιωνοί και μπορεί να δοθούν ως προειδοποιήσεις... με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να είναι εποικοδομητικοί στην εμπειρία του ατόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...