11 Μαΐου 2010

Η μεγάλη ενεργειακή κρούση της 12ης Μαΐου 2010

Επιχείρηση διάσωσης της ανθρωπότητας -Οδηγίες για την αυριανή ενεργειακή κρούση
Η μεγάλη ενεργειακή κρούση της 12ης Μαΐου 2010

Όπως μας ανακοινώθηκε από το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας -μια αξιόπιστη εσωτερική ομάδα που διαπιστωμένα εμπνέεται και καθοδηγείται από υψηλόβαθμες φωτισμένες πνευματικές υπάρξεις- στις 12 Μαΐου 2010, η Ανώτατη Πνευματική Ιεραρχία των εσωτερικών πεδίων ξεκινά μια κορυφαία επιχείρηση διάσωσης και πνευματικής αναβάθμισης της ανθρωπότητας και του «γήινου σχολείου» συνολικά.

Η επιχείρηση αυτή –η μεγαλύτερη και καθοριστικότερη στην γνωστή μας ιστορία της ανθρωπότητας- κρίθηκε ως άκρως επείγουσα, λόγω του ότι οι σκοτεινές δυνάμεις που επηρεάζουν τον πλανήτη μας προωθούν με ταχύτατους ρυθμούς την εξελικτική υποβάθμιση και πνευματική παρέκκλιση του ανθρώπινου είδους, καθώς και την καταστροφή του γήινου περιβάλλοντος.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά της επιχείρησης που έχουν γνωστοποιηθεί από την Ανώτατη Ιεραρχία σε επιλεγμένους ανθρώπους και ομάδες ανά τον κόσμο:

* 1. Η έναρξη της παρέμβασης από τα εσωτερικά πεδία θα γίνει με μια μεγάλη κρούση πνευματικών ενεργειών που θα λάβει χώρα στις 12 Μαΐου και θα σαρώσει ολόκληρη τη Γη.

* 2. Οι τεράστιες πνευματικές ενέργειες που θα διαχυθούν θα έχουν ένα διπλό στόχο και αποτέλεσμα:
o α) Να εντυπώσουν στο νου όλων των πνευματικά εξελιγμένων και δεκτικών ατόμων την ιδιαίτερη προσωπική αποστολή τους, που τους ανατίθεται στα πλαίσια του συνολικού Σχεδίου Διάσωσης της Ιεραρχίας, και
o β) την ενεργοποίηση συγκεκριμένων πνευματικών χαρισμάτων και δυνάμεων σε εκατοντάδες χιλιάδες επιλεγμένα άτομα παγκοσμίως, με τη βοήθεια των οποίων θα προωθηθεί το Σχέδιο του Φωτός.

* 3. Τα πρώτα αποτελέσματα της κρούσης της 12 Μαΐου, με τη μορφή κάποιων αρχικών συνειδητοποιήσεων της προσωπικής μας αποστολής ή των επερχόμενων πνευματικών μας χαρισμάτων, θα εκδηλωθούν στις 6 Ιουνίου του 2010. Ωστόσο, η πλήρης καταστάλλαξη των ενεργειών της 12ης Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη διετία. Η όλη διάρκεια εφαρμογής του Σχεδίου, μέχρι την τελική επικράτηση των Δυνάμεων του Φωτός, την διάσωση της ανθρωπότητας και την πνευματική αναβάθμιση του πλανήτη μας, προβλέπεται να είναι τριάντα ετών περίπου.

* 4. Το Σχέδιο Πνευματικής Διάσωσης δεν θα εκπροσωπηθεί από κάποιον ανθρώπινο ηγέτη ή οργάνωση, αλλά για λόγους ασφαλείας θα συντονίζεται απευθείας «από ψηλά», από τα εσωτερικά πεδία. Έτσι, το κάθε άτομο ή ομάδα που θα συμμετάσχει, θα υλοποιεί ένα ιδιαίτερο μέρος του Σχεδίου για το οποίο έχει επιλεγεί και θα είναι υπεύθυνος, ενώ η συνολική εικόνα της επιχείρησης θα είναι γνωστή και θα παραμένει υπό τον έλεγχο αποκλειστικά της Πνευματικής Ιεραρχίας.

* 5. Οι πνευματικές ενέργειες της κρούσης του Μαΐου απευθύνονται στο σύνολο της ανθρωπότητας. Ωστόσο θα διατεθούν μέσω ενός τεράστιου πλανητικού δικτύου, του οποίου κρίσιμοι κόμβοι θα είναι χιλιάδες άτομα και ομάδες, πνευματικά εξελιγμένες, με αυξημένη δεκτικότητα και διάθεση για προσφορά, γύρω από τις οποίες θα συσπειρωθεί ο υπόλοιπος πληθυσμός του πλανήτη μας.

* 6. Για την καλύτερη αφομοίωση των ενεργειών της 12 Μαΐου, προτείνονται ως προετοιμασία από την Ιεραρχία τα εξής:
o Α) Σωματική κάθαρση (λιτή και υγεινή διατροφή, καθημερινό λουτρό και αποφυγή σεξ) διάρκειας τουλάχιστον μίας εβδομάδας πριν την κρούση.
o Β) Αποφυγή σωματικής καταπόνισης, για τρεις ημέρες πριν και άλλες τρεις μετά την κρούση.
o Γ) Εξασφάλιση συνθηκών ψυχικής ηρεμίας και πνευματικής ενατένισης, για τρεις μέρες πριν και τρεις μετά την κρούση.
o Δ) Για την ίδια την ημέρα της 12 Μαΐου, (αύριο δηλαδή) προσευχή, διαλογισμό, στοχασμό και εν γένει επίτευξη καταστάσεων πνευματικής δεκτικότητας, μακριά από τις συνιθισμένες συνθήκες της καθημερινότητας.

Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες ανακοινώσεις σχετικά με την επιχείρηση της Ιεραρχίας, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα μας γίνονται γνωστά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...